fbpx

Budi dobro sa sobom i odlukom o svojoj vezi

Kako i od kuda početi popravljati svoj romantični odnos

 (ili otići bez žaljenja)

Strah te da tvojoj vezi nema spasa i ne možeš više ovako, jer imaš dojam da ćeš se razboljeti. Ali ti ipak neki glasić iznutra govori da možda još nije sve izgubljeno. Da nije kraj.

Ovaj 6-tjedni online program je za žene koje žele biti na miru, jer konačno znaju kako na brz i učinkovit način dati još jednu šansu da se odnos između nje i partnera počne popravljati.

I nakon toga, s jasnom slikom o situaciji, donijeti odluku s kojom se osjećaju dobro.

Bilo da je to ostati u vezi koja se počela popravljati, i znato što i kako dalje mijenjati, unutar sebe i odnosa, tako da se počnu osjećati sretno i ispunjeno. Ili otići bez žaljenja, ako pomaka ne može biti.

“Moja veza se preporodila. Ponašamo se jedno prema drugom s pažnjom i uvažavanjem. Naše večeri ne izgledaju više da on padne na kauč i zaspi, nego provodimo to vrijeme zajedno, razgovaramo, dogovaramo se, zagrljeni ispred televizije. U meni se probudila nova strast prema njemu, koju smo negdje bili izgubili.”
Sabina S. (41)
Sabina S. (41), Rijeka
“Kad samo vidim gdje sam bila prije 4 tjedna, a gdje sam sada. Koliko sam samu sebe opstruirala i bila žrtva u svojim očima i toliko nepotrebno patila. Za samo mjesec dana se promijenilo jako puno toga. Imam fantastične rezultate. Zapravo ja sam se promijenila i volim ono tko sam sada, način kako razmišljam, kako percipiram realnost…”
Sanja D. (47)
Sanja D. (47), Buzet

Osjećaš se zaglavljena i bespomoćna, jer ni sama više ne znaš kako popraviti situaciju između vas dvoje?

Tvoj odnos s partnerom je totalno narušen. I ne možeš više proživljavati ovakvu situaciju, jer Imaš dojam da ćeš se raspasti, ako se ništa ne promijeni.

I to te već toliko iscrpljuje da ne možeš normalno funkcionirati. Konstantno ti odvlači fokus i energiju, da ti se ponekad čini ti se da ćeš puknuti, jer neprestano o tome razmišljaš. I tako dalje više ne može, jer ne vodi nikamo.

***

Kako bi se čim prije osjećala opuštenije i lakše u svojoj koži, provest ću te kroz proces koji će te osvijestiti i osnažiti, da jasno vidiš da je u tvojim rukama puno veća moć, nego što vjerojatno sada misliš, da imaš vezu kakvu želiš.

 

Kako to znam?  

Zato jer sam kroz iste te korake već vodila preko 400 klijentica unazad 10g, koje su se našle pred zidom i nisu znale što i kako dalje. Jer što god su pokušale da se njihova veza popravi, ništa nije pomoglo. A danas je njihov odnos s partnerom bolji nego ikad i osjećaju se sretne, zadovoljne i ispunjene u vezi.

6 – tjedni online program 

“Budi dobro sa sobom i odlukom o svojoj veziKako i od kuda početi popravljati svoju vezu (ili otići bez žaljenja) ” 

je za žene koje žele, uz moju podršku, dati još jednu šansu vezi da se spasi i popravi. Na način da znaju od kuda početi, 

i da imaju jasne smjernice što i kako promijeniti unutar sebe i veze. 

I koje žele biti u miru sa sobom, bez obzira na ishod. 

Ovaj online program će ti omogućiti:

A ako vidiš da unatoč svemu što si poduzela i dalje nema pomaka između vas dvoje, naučit ću te da budeš dovoljno jaka da, u miru i bez žaljenja, sigurno kreneš dalje.

Jer znamo i ti i ja da više nije vrijeme da pristaješ na mrvice u vezi, zar ne?
Pamela B. (26)

Maja M. (36)                       Srećko K. (51)

Što ćeš osvijestiti i naučiti?

0. Uvodni modul

1. Zašto sam tu gdje jesam?

2. Upoznajem sebe, mijenjam se I preuzimam kontrolu nad svojim (ljubavnim) životom

3. (Ne)što mi uporno fali pored njega - Emocionalne potrebe u vezi

4. Abeceda zdravog muško – ženskog dugotrajnog odnosa

5. Komunikacija koja spaja

6. Gdje sam bila, gdje sam sada i što još želim postići?

7. Bonusi

Što je sve uključeno?

 • 6 modula tijekom 6 tjedana, koji se sastoje od unaprijed snimljenih video lekcija. U njima je jednostavno i kratko objašnjeno sve što ti je potrebno da, već nakon uvodnog modula, osjetiš prvu pozitivnu promjenu unutar sebe i veze.
 • Vježbe osvještavanja, koje od prvog dana pokreću proces tvoje transformacije. Veliki broj klijentica mi kaže da ne mogu vjerovati kako su uopće živjele do sada bez tih uvida o sebi. I zato ne sumnjam da će i za tebe ovo biti točka preokreta. Na bolje.
 • Praktične vježbe kako bi ti brže leglo novo znanje. I kroz koje odmah razvijaš osnovne ljubavne vještine, bez kojih ja danas ne bi išla ni na prvi spoj, a kamoli ušla u vezu.
 • Bonus lekcije i vježbe o zdravom funkcioniranju muško – ženskih odnosa, ako se zaljubiš u rad na sebi i vezi pa poželiš više. A vjerujem da hoćeš, jer sve moje klijentice do sada pitale su za JOŠ, kako bi kvalitetu svog ljubavnog života podigle na višu ljestvicu.

&

6 PUTA, OD TRENUTKA KUPNJE PROGRAMA, JEDNOM TJEDNO, IMAŠ MOJU PODRŠKU PUTEM E MAILA.

(FEEDBACK I POGURANAC) 

To je važno jer često dok radimo vježbe, ili kad počnemo primjenjivati novo znanje i vještine s partnerom, pojavi se konfuzija i zapnemo. Nismo sigurne kako dalje. 

I potrebna nam je tada podrška osobe koja nas razumije. Tako da nam zna objasniti situaciju i pomogne nam da se brzo resetiramo, i opet krenemo jasnim koracima naprijed.

I zato jer dobro znam koliko je meni takva podrška značila, kada sam bila na tvom mjestu,  jednom tjedno možeš mi na e-mail poslati:

 • sva pitanja koja ti se pojave oko primjene znanja iz lekcija i dat ću ti odgovore, koji će te pomoći da prebrodiš sve izazove koji ti se pojave. A znamo i ti i ja da će ih biti, jel tako?
 • vježbe koje si napravila i od mene ćeš dobiti personalizirani feedback kako je prošlo, i smjernice koje su ti potrebne za brži  napredak     

Ovo je online program koji prolaziš sama, kada ti odgovara. Ali ono što bi svakako voljela za tebe, je da …

… postigneš rezultat lakše i jednostavnije, tako da konačno počneš disati punim plućima. 

A prema mom iskustvu s više od 400 klijentica unatrag 10g  (i mom osobnom), to će se dogoditi samo, ako se od momenta kupnje uloviš ovog programa kako treba.

To znači da sljedećih 6 tjedana redovito odrađuješ jedan po jedan modul, s pripadajućim vježbama.       

I da mi ih pošalješ, skupa s pitanjima koja ti se pojave, tako da maksimalno iskoristiš moju e- mail podršku.

Ovo je moja preporuka od srca, jer tako ćeš postići najviše za sebe i svoju vezu.

I vidjet ćeš, kako budeš dobivala personalizirani feedback i smjernice za poboljšanje, da nesebično s tobom dijelim svojih 23 g iskustva u radu na sebi i sretnim ljubavnim odnosima. 

I mojih na stotine pokušaja i promašaja, do konačnog uspjeha, tako da ti ne gubiš vrijeme vrteći se u krug.

I zato sam sigurna da ovakav način transformacije i podršku ne možeš dobiti nigdje drugdje. Jer sve je isključivo u mojoj glavi, i dajem ti točno onaj dio mog znanja i iskustva koji trebaš u tom trenutku.

Tjaša S. (38)

Da rezimiramo:

 • 6 modula s edukativnim materijalima
 • Vježbe osvještavanja
 • Praktične vježbe za razvijanje vještina za vezu koja funkcionira
 • Bonus lekcije i vježbe o zdravim muško-ženskim odnosima
 • E-mail podrška; personalizirani feedback na vježbe, smjernice za rast i odgovori na sva tvoja pitanja – jednom tjedno, tijekom 6 tjedana od dana kupnje

Promotivna cijena je 257 Eur

Čim kupiš online program čeka te specijalni bonus za zagrijavanje – Važni segmenti mog života na A4; gdje sam, gdje me srce vuče da želim biti, i kako napraviti prvi korak prema tome.                                                                              

Meni je ovo bilo presudno da prvi put čujem što moje srce želi i da se pokrenem prema životu koji me ispunjava.  

Cijena programa će rasti svakih par mjeseci, dok ne dođe do realne cijene od 557 Eura.

Sabina S. (41)

Sanja A. (55)

Od kud ja u ovoj priči i zašto ti mogu pomoći?

Ovako me opisala moja klijentica Pamela prije nekoliko godina:       

              “Mislim da te najbolje razumije ona koja je prošla slične situacije u životu, koja zna o čemu pričaš, i što te točno muči bez da joj kažeš.” 

Kao nekadašnja kraljica propalih disfunkcionalnih veza, gotovo da i nema tog ljubavnog razočarenja koje nisam odbolovala u svom srcu. Zato jako dobro razumijem kako se osjeća i što proživljava žena koja pokušava naći rješenje za izazove u svojoj narušenoj vezi. 

A s obzirom na to da, iz osobnog iskustva, znam koliku moć u svojim rukama ima žena da bude sretna i ispunjena u vezi (iako toga često mi žene nismo svjesne), posvetila sam se prije više od 10g, kao certificirani coach, osmišljavanju procesa za popravljanje odnosa s partnerom. 

I moje je srce veselo, jer ga je od tada prošlo više od 400 klijentica. 

Većina njih, kada mi se obratila za pomoć, nije više vjerovala da je moguće popraviti njihovu vezu.   

Često dijelim svoje ljubavno znanje na društvenim mrežama. 

A imala sam i zadovoljstvo podijeliti ga i na HRT-u, RTL-u, Radio Rijeci i Radio Kastvu, kao i kroz razna predavanja i članke na portalima. 

Možda si me vidjela u medijima

Uživala sam kao gošća u poznatim medijima, dijeleći svoje znanje i savjete o ljubavnim vezama, donoseći svježe perspektive i inspiraciju svim gledateljima i čitateljima.

Što su sve postigle moje drage klijentice tijekom našeg rada

Play Video

Što me klijentice često pitaju?

Normalno je da postoji takva sumnja, ako si probala sve kako bi se situacija između tebe i tvog dragog popravila, a ništa nije dalo rezultat. A s obzirom da sam bila nekad na tvom mjestu, mogu razumjeti kako se osjećaš i što prolaziš radi ove situacije u tvojoj vezi.

 

I zato me vesli da, nakon 10+g u love coachingu i više od 400 klijentica kojima sam pomogla da poprave svoju vezu (ili da odu bez drame), znam koji je sljedeći korak potreban kako bi osjetila olakšanje i dobila jasnu sliku u kojem pravcu želiš ići kada je tvoja veza u pitanju. 

Bilo da je to ostati i osjećati se sretna i ispunjena u vezi jer se veza popravila, ili otići na miru i bez žaljenja, jer sada znaš da si probala sve i da veza jednostavno nema kapacitet da se popravi.

Za željenu promjenu u vezi dovoljno je da ti kreneš. I kako se ti mijenjaš tj. tvoj način razmišljanja i reagiranja, automatski se mijenja i ponašanje tvog dragog.                           Npr. ako si ga prije okrivljavala za nešto što ti kod njega smeta i on bi se “isključio”, a sada se znaš izraziti na način da te dragi čuje, njegova će reakcija, sasvim sponatno, biti drugačija. A s time i vaš odnos.

Svaki tjedan dobivaš snimku novog modula s vježbama, koji ti je stalno na raspolaganju da ga pogledaš koliko god puta želiš, kada tebi odgovara.

Jedino što je limitirano je moja e mail podrška, koja ti je na raspolaganju jednom tjedno, tijekom 6 tjedana, od dana kupnje programa.

Skroz te razumijem da me to pitaš jer je velika vjerojatnost da će ti se “po putu” javiti pitanja na koja ćeš željeti dobiti odgovor. Ili neka izazovna situcija za koju ćeš željeti smjernice kako ju riješiti.

 

I zato, ako osjećaš da bi ti dobro došlo više moje podrške, možeš rezervirati individualne konzultacije sa mnom. Javi mi se na barbara@ObnoviLjubav.com i sve ću ti objasniti.

Sve ok, razumijem te skroz. Često klijentice žele više moje podrške, kroz individualni coaching proces, tijekom kojeg dublje i šire obrađujemo sve segmente potrebne za stvaranje zdrave veze i dizanje ljubavnog života na višu razinu. I tijekom kojeg sam im na raspolaganju skoro pa 24/7; bilo da im se nešto nije išlo od ruke s partnerom pa žele pomoć, bilo da im se izmaknulo tlo pod nogama i trebaju moju podršku da se opet vrate na “tvorničke postavke” i krenu naprijed. Ako osjećaš da bi ti dobro došla ova vrsta moje podrške, sve o tome mogu ti objasniti na 20 minutnom Info razgovoru, preko Zooma.                                             

Javi mi se na e mail: barbara@ObnoviLjubav.com i dogovorit ćemo termin.

Vrlo jednostavno. Jer sam ovaj online program osmislila tako da je interaktivan.  To znači da uz svaki modul idu vježbe (iliti ga, po starinski, domaća zadaća) kroz koju odmah počinješ korisiti sve što si dobila u lekcijama.

 

Jer intelektualno ćeš sve brzo pokopčati. To jako dobro znam.  

Ali, samo kada počnemo, u svakodnevnom životu, aktivno koristiti dobiveno znanje, razvijamo vještine pomoću kojih onda dolazimo do željenih promjena.

Dakle, napreduješ odmah i svakodnevno, jer upijaš (kroz lekcije) i koristiš novo znanje (kroz vježbe).  

I ono što mi je klijentice kažu da im je od neprocjenjive vrijednosti je moja podrška, putem e maila, tijekom 6 tjedana od dana kupnje. 

Na način da:

 • od mene dobivaš personalizirani feedback na vježbe koje si odradila (koje mi pošalješ nakon svakog modula), i da ti dam konkretne smjernice kako je prošlo i kako još više možeš rasti i napredovati
 • da ti odgovorim na sva pitanja koja ti se pojave, vezano za lekcije iz modula

Smanjila se distanca među nama, važniji smo si jedno drugome i nismo si usput više. Moj muž ima više strpljenja sa mnom, želi provoditi više vremena sa mnom, i smijemo se kao nekada.

D.H. (58), Pula

Više obraćamo pažnju jedan na drugoga, više se slušamo i manje se kritiziramo. Sada imamo dublje i duže razgovore i osjećam da me više cijeni i poštuje. I to mi je baš odličan osjećaj.Sretna sam i zadovoljna i opet se smijem.

D.K. (47), Rijeka

Kako odmah do online programa?

Čim kupiš online program čeka te specijalni bonus za zagrijavanje – Važni segmenti mog života na A4; gdje sam, gdje me srce vuče da želim biti, i kako napraviti prvi korak prema tome.                                                                              

Meni je ovo bilo presudno da prvi put čujem što moje srce želi i da se pokrenem prema životu koji me ispunjava.  

Cijena programa će rasti svakih par mjeseci, dok ne dođe do realne cijene od 557 Eura.