fbpx

Na početku veze bila si ludo zaljubljena, a sada ti je teško i prisjetiti se tih dana kada ti je vrijeme s partnerom letjelo. Danas se s grčem u želucu pitaš jesi li pogriješila odabravši baš tu osobu jer neke njene navike i osobine ne podnosiš?

Nije ti jasno kako nisi vidjela ranije da mu je stan neuredan ili da lako plane?

Kako se često posvađate i osjećaš se usamljeno, javlja ti se ideja da nema smisla gubiti vrijeme. Da trebaš prekinuti vezu i otići prije, nego budeš još više povrijeđena.

Slijedi šokantna izjava! Koliko god ti je muka od partnera, molim te da razmisliš o mogućnosti da ste vas dvoje stvoreni jedno za drugo i da je to faza koju gotovo svi parovi prolaze. “Samo” treba znati kako je proći i nagrada slijedi, a to je harmonična veza u kojoj se osjećate povezano i blisko.

Zašto uopće cijela ta pomutnja od lude zaljubljenosti do razmišljanja o odlasku? Zato jer se podsvjesni dio uznemiri. Prevelika bliskost mu nikako ne odgovara.
Rizik je preveliki i javlja ti da je bolje da se povučeš prije nego li izgubiš sebe ili vezu.

I onda hodaš po svijetu s kontradiktornim mišljenjima. S jedne strane želiš toplinu i nježnost koju romantični odnos pruža, a s druge strane ti sve više njegovih ponašanja ide na živce. On je odjednom kritičan i ne ponaša se kao na početku, a ti sve češće želiš biti “malo sama”.

U fazi kada se stvara intimnost između partnera, mnogi zaključuju da nisu jedno za drugo i prekidaju vezu da bi se ubrzo našli s novom “ljubavi” s kojom se opet sve ponavlja. Samo što ovaj puta imaju na leđima još i teret gorčine od prethodnog neuspjeha, kojeg uredno prenose novom partneru.

Izbjeći takav scenario možeš, ako si voljna prihvatiti da će svaka veza u tebi pobuđivati i nelagodne osjećaje. Da treba ostati u situaciji, znati kako ju prebroditi (za to treba malo truda, strpljenja, znanja i vještina) nakon čega slijedi prava povezanost s partnerom jer najvjerojatnije je da nisi odabrala pogrešnog partnera.

Predlažem da s partnera fokus prebaciš na sebe i osvijestiš zašto te partner nervira. Kakve to veze ima s tobom? Iznenaditi ćeš se s odgovorima i konačno upoznati sebe.

Unatoč želji nikako ti ne polazi za rukom biti sretni u zdravoj, trajnoj vezi punoj strasti, podrške i razumijevanja?

Rezerviraj još danas svoj termin za Info Razgovor za Obnavljanje Ljubavi i doznaj što možemo zajedno promijeniti da budeš u vezi kakvu želiš i zaslužuješ.

Ne dozvoli da prođe još jedan dan, tjedan ili mjesec u nepotrebnom osjećaju usamljenosti, nevoljenosti i nezadovolsjtva jer ne mora ti više biti tako. Rješenje postoji!
Javi se još danas za Info Razgovor za Obnavljanje Ljubavi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *