o meni

 

 

Barbara Grgurić je međunarodni love coach za biznis žene da postanu mega sretne u ljubavi kao što su mega uspješne u poslu. I svim srcem vjeruje i zna kako svaka žena može biti sretna u ljubavi, bez obzira na trenutnu situaciju i koliko već dugo traje.

Barbarin autorski cjeloviti pristup u love coaching procesu pomaže njenim klijenticama da probude žensku energiju tako da opet zapale iskru u vezi i dignu ljubavni život na višu razinu.

Do danas je Barbara pomogla svojim klijenticama da spase više od 100 veza i brakova, doslovce s ruba razvoda i da vrate bliskost i pažnju u odnos. A sa svojim je programima i love coahcing procesom pozitivno utjecala na više od 300 žena da poboljšaju svoj ljubavni život i da vrate svoju na pravi put. Među njima su često i poduzetnice, menadžerice, odvjetnice, liječnice i poznate ličnosti iz regije i šire.

Njene emisije i članci o tajnama za stvaranje i održavanje sretnih muško – ženskih odnosa objavljeni su na RTL-u, HRT-u, Radio Rijeci, Radio Kastvu, portalima Suvremena Žena i Savjetnici te brojnim časopisima.