fbpx

O meni

Ja sam Barbara Grgurić, međunarodni love coach za poduzetne i osviještene žene, koje se osjećaju usamljeno u vezi, i zabrinute su radi narušenog odnosa s partnerom.

Veseli me, jer im mogu pomoći da odmah osjete olakšanje, i da vide svijetlo na kraju tunela. Jer sam i sama nekad bila na njihovom mjestu, tako da razumijem kako se osjećaju i što prolaze.

Zato znam kako i od kuda one danas, kao i ja prije 15 godina, mogu odmah početi popravljati odnos s partnerom. I ako vide da veza za to ipak nema kapacitet, da sigurne u sebe krenu dalje, bez žaljenja i okretanja unazad. Jer (više) ne pristaju na mrvice u ljubavi. Slažeš se?

Love Coaching

Mogu ti reći da sam baš ponosna. Jer sam unatrag 10 godina, zahvaljujući mom coaching procesu „Obnovi Ljubav”, u koji sam uključila sve što je i meni pomoglo da svoj odnos s partnerom popravim kako nisam ni sanjala da je moguće, pomogla svojim klijenticama spasiti skoro 100 veza i brakova, doslovce s ruba razvoda. I da (opet) osjećaju bliskost i zajedništvo s partnerom.

Zato svim srcem vjerujem da žene mogu biti sretne u ljubavi, bez obzira na trenutnu situaciju i koliko ona već dugo traje. Jer, ako sam ja danas zadovoljna i ispunjena u vezi, i znam kako hendlati izazovne situacije, koje se neminovno pojave između mog dragog i mene, onda to može svaka žena.

Padovi i usponi

Ali nije uvijek bilo tako.

Moje ljubavne veze bile su pune svađa, neazumijevanja, neslušanja i bez podrške. I vjerujem da me razumiješ, kada kažem da me sve to užasno iscrpljivalo i da sam bila jako nezadovoljna i nesretna. 

I da paradoks bude veći, poslovni život mi je bio izvanredan, zahvaljujući MBA magisteriju, visokoj menadžerskoj poziciji (vodila sam tim od 40 djelatnika i 350 kupaca) i fenomenalnim poslovnim rezultatima. Ali, ljubavni život mi je bio totalna katastrofa.

Konačno, kada je i moja druga višegodišnja veza bolno i burno prekinuta, nakon mjeseci i mjeseci nerviranja i nespavanja. Nakon bezbroj neuspješnih pokušaja da riješim probleme razgovorom (iza kojih sam se osjećala još jadnije), odlučila sam se posvetiti radu na osvještavanju sebe, uz vodstvo eminentnog love coacha i učenjem od  svjetski priznatih stručnjaka, o tome kako funkcioniraju zdravi romantični odnosi, razumijevanju muškaraca, i kako biti ženstvena žena u vezi.

Emocionalna transformacija

Ono što sam naučila o zdravim vezama i spoznala o sebi promijenilo mi je život. Jer sam konačno otkrila gdje sam opako griješila godinama, a da toga nisam uopće bila svjesna.

Tako sam, od nesigurne Barbare, koja je imala nesvjesno uvjerenje da nije vrijedna ljubavi pa sam birala emocionalno nedostupne muškarce, koji me nisu doživljavali, i od kojih nisam dobivala pažnju i ljubav za kojom sam čeznula, postala Barbara koja se danas u vezi osjeća voljeno, cijenjeno i podržano.

Zahvaljujući procesu osvještavanja i emocionalnoj transformaciji koju sam radi toga postigla i suvremenom ljubavnom znanju koje sam godinama upijala, naučila sam kako stvoriti čvrste temelje ljubavne veze i kako svakodnevno njegovati odnos s partnerom. Umjesto da i dalje sabotiram svoj ljubavni život. A mogu ti reći da sam u tome bila izuzetno uspješna.

Toliko sam se zaljubila u love coaching i rad na sebi da sam danas posvećena radu sa ženama, koje su spremne uzeti ljubavni život u svoje ruke, i promijeniti ga na bolje. I jedna od prvih rečenica koju kažem klijenticama je: „Kada si pored partnera u ženskoj energiji, imaš puno veći utjecaj na kvalitetu veze, nego što sada misliš.“

Gostovanja

S obzirom na to da sam vječni student u duši, neprestano čitam (knjige su moj fetiš), i educiram se i dalje o suvremenim, zdravim romantičnim odnosima, kod eminentnih svjetskih stručnjaka.

Totalno me ispunjava dijeliti stečeno znanje sa svima koji žele postići pozitivne promjene u svom ljubavnom životu. Tako da si vjerojatno naišla na moje emisije i članke za stvaranje i održavanje sretnih muško – ženskih odnosa na RTL-u, HRT-u, Radio Rijeci, Radio Kastvu, portalima Suvremena Žena i Savjetnici te brojnim časopisima.    

Često me pitaju genijalne žene...

…koje imaju izazove u ljubavi, što bi im onako na brzinu, iz rukava, mogla savjetovati. I evo da i ti znaš što odgovorim svakoj od njih:

“Sve je ok s tobom i itekako možeš biti sretna u ljubavi. Samo do sada nisi imala potrebno znanje i vještine za to, kao što ih nekad nisam imala ni ja. Ali, dobro je jer ih možeš naučiti i popraviti svoj ljubavni život, tako da se osjećaš ispunjeno i sretno pored partnera. I zato, uzmi svoj ljubavni život u svoje ruke. Nauči što je potrebno. Počni danas.“

Vjerujem da si sada spremna za akciju

s obzirom da si na mom webu

Veselim se mogućnosti da te bolje upoznam, i da vidimo što zajedno možemo napraviti da budeš sretna, sigurna, zadovoljna i ispunjena u ljubavi. 

I zato, rezerviraj odmah svoj termin za Procjenu Situacije u Tvojoj Vezi.

Tijekom 40 min:

Ako budeš željela da ti pomognem da brže i lakše prođeš te korake, tako da u kratkom roku možeš donijeti odluku s kojom se osjećaš dobro, bit će mi drago da te podržim na tom važnom putu.

 A ako ne, sve ok, pozdravljamo se u miru, i odlaziš s konkretnim planom za donošenje odluke o svojoj vezi.

Klikni na link, ispuni upitnik i rezerviraj svoj termin za Procjenu Situacije u Tvojoj Vezi.