Draga moja, vidim te.

Vidim tvoje veliko i toplo srce.

Vidim tvoju moćnu inteligenciju i snagu.

Osjećam tvoju želju za sigurnom i strastvenom vezom koja te ispunjava emocionalno, fizički, intelektualno i duhovno.

 

Ali vidim i prikriveni strah i sumnju jer ne vjeruješ više da je za tebe moguće da si u sretnoj vezi.

Vidim da si nakon niza ljubavnih razočarenja sagradila zid oko tvog srca.

Vidim da se ponekad osjećaš manje vrijedna, nego što zapravo jesi.

I vidim da tvoja trenutna situacija ubija ideju prekrasne ljubavi o kojoj sanjaš.

 

Što bi se za tebe promijenilo ako…

 

Kako bi živjela drugačije kad bi sumnja „Da li je sretna ljubavna veza stvarno moguća za mene?“ nestala iz tvojih misli i srca?

Ako bi se osjećala sigurno i voljeno, čak i onda kad on ne ponaša uvijek onako kako ti misliš da bi trebao.

I ako bi tvoja veza izgledala bolje nego što si ikad mislila mislila da je moguće?

Ako bi uvijek znala što napraviti da se izazov između vas dvoje uspješno otkloni…

Ako bi brzo i jednostavno riješila nesporazume koje imaš s dragim.

Ako bi uvijek razumjela sebe i njega.

I ako bi ti postalo jasno zašto su neprestano ponavljale (i konačno nestale) situacije koje su te iscrpljivale do besvijesti.

 

Online-oaza-zene-u ljubavi

 

Pokazat ću ti kako…

 

Da od žene koja, zbog ljubavnih razočarenja, ne vjeruje da je za nju moguća veza koja ju ispunjava na svim poljima, postaneš žena koja je sigurna u sebe i koja zrači zadovoljstvom, bila u vezi ili ne. Na taj te put vodim u jedinstvenoj Online Oazi ŽENE U LJUBAVI.

Jer koliko god smo snažne i koliko god sve možemo same, mi smo ipak i nježne i tople u srcu.

I zato vjerujem da svaka žena treba imati mjesto gdje se osjeća „kao kod kuće.“

Gdje možeš biti kakva jesi i ne bojiš se da li će te netko krtizirati, naročito ako znaš da si napravila glupost. Pa svi ih radimo!

Kad imaš dojam da ti se svijet raspada da znaš da će ti netko pomoći vidjeti da nije sve tako crno kako ti se čini. I da kreneš naprijed puna elana. 

I baš zato (i jer ne stižem pomoći svima individualno), je nakon nekoliko mjeseci sazrijevanja u mojoj glavi, nastalo ovo posebno i sigurno mjesto za tebe.

Ova Online Oaza je moja toliko velika ljubav da mi je malo i nelagodno priznati koliko sam uložila novaca i energije u konzultacije s vrhunskim, svjetskim mentorima kako bi ti mogla na najbolji način prenijeti svoje dugogodišnje iskustvo i zanje o tome kako da stvoriš ljubavni život kakav želiš i kakav, na kraju  krajeva i zaslužuješ!

 

       

 Znam šta misliš…

 

 • Ako si sad pomislila kako bi to bilo lijepo, ali ti je teško vjerovati da žena ženi može biti podrška, skroz te razumijem. Pogotovo ako imaš loše iskustvo (kao i ja) od prije.  Jer ni Hitchcook se ne bi sjetio onoga što žene mogu prirediti jedna drugoj radi ljubomore i zavisti.
 • Ali, sigurna sam da imaš i prekrasna iskustva kada ti je podrška i pomoć žena bila neprocjenjivo dragocjena jer nema nam granice kada se udružimo.
 • Skroz te razumijem ako ti je prošlo kroz glavu kako ćeš Online Oazu ugurati u svoj raspored? Jedno znam sigurno, a to je da ćeš jedva čekati da se družimo jer ćeš odmah vidjeti napredak i osjećati se bolje.
 • Ako imaš otpor pričati o sebi i svojim osjećajima pred drugima to mi je skroz jasno. I odmah ti kažem da apsolutno ne moraš brinuti da će itko upirati prstom u tebe. Naša Online Oaza je sigurno mjesto gdje te nitko neće osuđivati niti kritizirati.
 • Misliš da ćeš sama posložiti sebe i svoju vezu? Odmah na to reagiram! Ajde budi brutalno iskrena prema samoj sebi. Da li bi čitala ovaj tekst da si mogla sama? Koliko ti je do sada dugoročno pomoglo čitanje raznih članaka i knjiga? Rad na sebi i svojoj vezi je poput prištića na leđima. Ako, to je samo AKO ga i vidiš, ne možeš ga sama stisnuti. A ja vidim ono što ti ne možeš. I nakon više od 10 g iskustva u radu sa ženama koje žele ljubav, znam što, kako i kada možeš napraviti da bi postigla trajni rezultat.
 • I ne, nije tvoj problem jedinstven, iako ti se tako čini. Jer za mene nema tog ljubavnog problema kojeg unatrag više od 10g nisam rješavala. Zato te razumijem što prolaziš u svakom trenutku i što trebaš poduzeti da kreneš naprijed.
 • Znam da su tu životne obaveze, ali isto tako znam da život juri bespovratno. Ako ne sada, kada? Kada ćeš sama sebi doći na red? Draga moja, itekako si vrijedna da uložiš u sebe, u svoju sreću u ljubavi i životu općenito.

 

 

   Oaza nije za svakoga, ali JE za tebe, ako…

 

 • Osjećaš da ti je bilo dovoljno pokušavanja bez trajnog rezultata u ljubavi i želiš stvoriti odnos u kojem uživaš biti i provoditi život. Odnos u kojem se osjećaš ispunjena emocionalno, fizički, intelektualno, duhovno.
 • Svjesna si, koliko god se trudila, da ne možeš sve sama. I zato si otvorena i spremna na ljubavnu navigaciju sa mnom. Jer nekad sam bila na tvom mjestu i razumijem kako se osjećaš svake minute i što ti je potrebno da stvoriš svoju ljubavnu sreću. Do tebe je, sve je u tvojim rukama!
 • Želiš upoznati bolje sebe kako bi riješila misterij zašto ti se stalno ponavlja isto, iako si rekla sama sebi: „Nikada više!“ Jer tvoj život je rezultat tvog načina razmišljanja (nesvjesnog prvenstveno) i poteza. I već si se dovoljno puta opekla i možeš si priznati da ti nisu sve odluke bile top učinkovite! I zato to želiš jednom zauvijek promijeniti.

 

 

Svakako Oaza NIJE za tebe, ako…

 

 • Misliš da ne moraš ništa mijenjati kod sebe jer takva ti je sudbina ili su drugi krivi za…
 • I dalje se želiš jadati friendici kako je On grozan ili dobiti njenu podršku kako su muškarci bez veze…
 • Smatraš da dovoljno poznaješ sebe i znaš o tome kako veze funkcioniraju…
 • Ne želiš saznati učinkovite načine komunikacije s partnerom koja grade bliskost među vama jer brzo rješavaju sve nesuglasice
 • Ne želiš upoznati sebe i radije se i dalje duriš, vičeš, lupaš vratima, povlačiš se u sebe, inatiš…i baš voliš patiti jer smisliš da ti tako mora biti i da ti nema spasa

 

Kako izgleda biti u Online Oazi – ŽENE U LJUBAVI?

 

Boravimo u ekskluzivnoj i tajnoj FB grupi gdje:

 • 2 x tjedno uživo odgovaram na sva pitanja kad imaš nedoumice ili kada ti na pamet padne bilo kakvo pitanje vezano za ljubavne odnose. Ako ne stigneš sve pohvatati ne brini jer ti je na raspolaganju snimka s točno naznačenim vremenom kada je koje pitanje postavljeno. Tako možeš poslušati i odgovore na pitanja drugih, a koji te zanimaju.
 • čim dođeš čeka te kratka serija 15 minutnih video lekcija. Kroz njih dobivaš osnove o harmoničnim vezama. O tome ćemo, naravno, kao i o drugim temama vezano za ljubav govoriti više u Oazi
 • 1 x mjesečno držim kratki webinar (predavanje online) o specifičnoj temi važnoj za stvaranje sretnih veza punih strasti i bliskosti. Nema frke, ako ne stigneš biti prisutna jer te snimka čeka.
 • kako nas žene puno toga zanima i volimo biti lijepe, pozivati ću u goste svoje drage kolegice. One će te uputiti u tajne lijepog izgleda iznutra i izvana i moći ćeš ih pitati što god želiš

 

online-oaza-zene-u-ljubavi

 

Budi Žena u Ljubavi – Osnivačica Oaze

 

Ako već sada osjećaš u svom srcu da je Oaza ono što trebaš, nemaš što čekati. Postani već danas osnivačica Oaze.

 

Na raspolaganju su ti 3 opcije:

 

1. Žena u Ljubavi – Osnivačica – 337 kn mjesečno

Ako mi se pridružiš danas ova cijena za tebe ostaje ista sve dok si s nama. To je moja nagrada tebi jer vjeruješ u moju viziju i u sebe. Od 1.8. ću ju povisiti na 577kn, zato iskoristi sada ovu fenomenalnu priliku tijekom perioda osnivanja.


2. Žena u Ljubavi – Osnivačica ( paket od 3 mjeseca) –  847 kn

S opcijom da uzmeš paket od tri mjeseca, štediš iznos od 220 kn (skoro cijeli mjesec), a dobivaš istu kvalitetu u Oazi. I ovoj opciji od 1.8. raste cijena na  1.447 kn stoga iskoristi odmah ovaj period osnivanja i zadrži ovu cijenu zauvijek.


3. VIP Žena u Ljubavi –  1. 007 kn mjesečno

Uz sve u točki 1 dobivaš i 2 x 30 min. konzultacija sa mnom, preko jednostavne Zoom aplikacije. Sve snimamo tako da možeš ponovo prolaziti. Možeš me pitati što god želiš vezano za tvoj ljubavni život i dobit ćeš laserski precizan uvid i smjernice koje će ti pomoći da znaš što napraviti kako bi postala žena koja je zadovoljna sama sa sobom i ispunjena u vezi.

Inače je vrijednost ove opcije 1.700 kn, ali zato jer si VIP Žena u Ljubavi za tebe je ova povlaštena cijena sve dok si dio Oaze.

Od 1.8. cijena je u punoj vrijednosti (1.700 kn) i zato iskoristi ovu jedinstvenu priliku da svo moje znanje i iskustvo dobiješ samo za sebe.

 

 

Pridruži nam se još danas.

Klikni na link ispod koji te vodi do kratkog upitnika pomoću kojeg ću doznati da li smo dobar tim i da li ti mogu pomoći postići da zračiš zadovoljstvom i stvoriš novu ili pretvoriš postojeću vezu u odnos koji te ispunjava emocionalno, fizički, intelektualno i duhovno.

Dobrodošla!

Žena sam od Akcije i želim biti sretna u ljubavi

 

 


 

Žena sam od Akcije i želim biti sretna u ljubavi