Probudi njegov interes
za tebe

Tri jednostavna koraka da ti se dragi opet približi, daje ti pažnju, da si mu privlačna poput magneta
i da ste bliski kao nekada.

Ovaj genijalni program je tvoj za samo 777 kn

Tako da te tvoj dragi...

…opet spontano pita kada dođe doma: „Kako si?“.

I da točno vidiš u njegovim očima ljubav i koliko mu je stalo da si zadovoljna i da se osjećaš dobro.

Da te često grli i da osjećaš u njegovom nježnom i čvrstom zagrljaju veliki mir, sigurnost i ogromnu utjehu kada ti je potrebna.

Da se s veseljem svaki dan trudi oko tebe i daje ti pažnju. I tako ti pokazuje koliko te zaista voli i koliko si mu bitna.

Da si njegova kraljica koju bez posebnog razloga iznenadi s cvijećem ili večernjim izlaskom.

I kojoj šalje ljubavne poruke dok je na poslu.

ALI, vaš odnos trenutno je daleko od toga jer on...

…ne odgovara satima na tvoju ljubavnu poruku. Ne zove te. Ne provodi vrijeme s tobom.

Kada ste doma, tvoj dragi je nezainteresiran, distanciran, ne primjećuje te, ne doživljava tvoje riječi ni kako se osjećaš…  I raspadaš se od boli jer ti fali njegova pažnja, njegov strastveni dodir…

Nadaš se da će navečer doći za tobom u krevet i strastveno te dodirivati kao nekada, jer mu daješ signale da si spremna za romantiku… Ali on ne reagira. Ostaje na kauču i zaspi dok gleda TV do kasno u noć.

Znam da si pokušala razgovarati i još malo razgovarati o cijeloj toj situaciji koja te ubija,...

…ali sve se svede na to da držiš monolog. Jer on šuti i povlači se još više. A u tebi raste bijes jer osjećaš da mu ideš na živce.

I onda se kontroliraš se i budeš ljubazna tjedan-dva da bi ga potaknula da bude malo drugačiji. Ali ništa se ne promjeni pa pukneš još jače i sve si agresivnija. Tako da više samu sebe ne prepoznaješ.

Ili organiziraš putovanje u nadi da ćete malo promijeniti okolinu pa će možda i emotivno stanje među vama biti bolje, ali ništa se ne promijeni. I onda si još više razočarana, žalosna, umorna, usamljena…

Bila sam na tvom mjestu i skroz te razumijem...

…da si, kao i ja nekada, već pokušala sve, kao i ja nekada, da opet dobiješ njegovu pažnju i naklonost, ali ništa nije pomoglo. I normalno je da ti je teško ne postati očajna kada sav tvoj trud nije urodio plodom.

I radi toga se osjećaš jadno, ogorčeno i očajno. I zbunjena si i nesigurna, već toliko da imaš dojam da ludiš.

Jer nakon svakog tvog pokušaja da popraviš situaciju među vama i da ti se dragi opet približi, on se sve više i više povlači. I vidiš da ga tvoj trud iritira toliko da je počeo sipati sakrastične komentare.

A na to momentalno postaneš bijesna i ne možeš se suzdržati da ga ne napadneš tako da se onda posvađate na mrtvo ime.

I sve te to boli jer voliš tog muškarca. Čujem te!

I znam kako je teško kada pokušavaš pronaći rješenje, zapneš, a začarani krug se nastavlja…

I misliš si....

Što da radim? Toliko je jada, boli i bijesa u meni da imam dojam da ću se utopiti od svega ovoga.

Kraj njega ja nisam više ja! Nisam više vesela i nasmijana.

Postala sam naporna, nezadovljna žena, koja samo kritizira.

Osjećam se stalno tako usamljeno. I imam osjećaj da je preteško. I da se tu nema što popraviti.

A i dalje postoji onaj crv sumnje da ne treba odustati…jer što, ako mogu još nešto probati da se situacija promijeni? Što ako mogu napraviti nešto što će vratiti njegov interes za mene, umjesto da se rastanemo?

I onda najbolje osjetiš što želiš od svoje veze...

Želiš da ti dragi opet priđe iz čista mira i poljubi te u vrat dok si u kuhinji.

Želiš u njegovom sigurnom zagrljaju na miru gledati film na Netflixu u subotu navečer…

Želiš uživati u vašem zajedništvu. U smijanju forama koje samo vas dvoje razumijete…

Želiš njegovu podršku i razumijevanje kada život stavi izazove pred tebe. Tako da znaš da tvoj dragi točno zna kako se osjećaš.

Želiš u svakom djeliću svog tijela osjetiti koliko si mu privlačna i koliko je zainteresiran za tebe. Želiš osjetiti opet strast o kojoj sada sanjaš noću… Želiš duboko udahnuti, prepustiti mu se i uživati u tome…

Ovaj genijalni program je tvoj za samo 777 kn

I točno to možeš imati!

Bez obzira na tvoju trenutnu situaciju i koliko već traje...

Jer spašavanje veze je moja specijalnost. Često je to i s ruba razvoda!

I obožavam davati biznis ženama dragocjeno ljubavno znanje o tome. I što žena može napraviti kada se njen muškarac povlači, tako da mu se odmah opet vrati interes za nju. I da mu je privlačna kao nikada do sada.

I ako želiš dobiti isprobane početne korake kako to postići, jer ti je pun kufer tvoje trenutne ljubavne situacije. I želiš ju odmah početi rješavati, onda jednostavno ne smiješ propustiti moj revolucionarni online program „Probudi njegov interes za tebe“!

Znam da ćeš i ti, kao i mojih 400+ klijentica do sada, biti zadivljena promjenama u tvojoj vezi. Toliko da će ti djelovati kao čudo. Jer jednostavni koraci koje ti u programu otkrivam iznenađujuće brzo djeluju da ti se tvoj dragi odmah počne opet približavati.

Što doznaješ u programu ?

Zašto rečenica: „Dragi, moramo razgovarati“ nije nikada i NEĆE riješiti izazov u vezi.

Jer se on samo još više povuče, a žena postane bijesna i posvađaju se. I što napraviti umjesto toga.

Što žene rade svaki dan, a nisu svjesne da radi toga muškarac gubi interes za nju i prestaje mu biti privlačna.

S kojim bezazlenim potezom žene rade same protiv sebe kada žele najbolje svom muškarcu. Jer njega to užasno iritira i žena mu djeluje očajno i ubrzano gubi interes za nju.

Koje su dvije skroz neučinkovite i česte reakcije žena kada se muškarac povlači u vezi. Radi kojih se on još više udaljava od nje, distanciran je i nezaintersiran.

Istinu o tome kako se i zašto ponaša muškarac u vezi. Tako da više nikada ne moraš gatati što misli. Jer kada ga bolje razumiješ, drugačije ga doživljavaš i prestaješ biti tako ljuta na njega.

Koja tri poteza žena može napraviti da joj se njen muškarac odmah počne približavati. I da je opet zaintersiran za nju, kao nekada. Doslovce u roku od 24h!

Čemu muškarac ne može odoljeti kod žene, kao što je pčela ne može odoljeti cvijetu. A žene to često ne znaju. I ne koriste!

Kako koristiš program?

  1. Čeka te više od 2 h revolucionarnog video treninga o tome kako da svoju vezu vratiš na pravi put. I da se tvoj muškarac opet zaintersira za tebe i obožava te više nego na početku veze.

  2. Dobivaš i sočne i moćne zadatke u PDF-u kako bi ti se najvažniji dijelovi treninga ubrizgali u krvotok. I doveli do promjene kod tebe radi kojih je on opet lud za tobom.

  3.  Bonus intervju s nevjerovatnom izjavom moje VIP klijentice koja će te se sigurno dojmiti. Jer priča o tome kako je njen brak bio gotov i kako je bila odlučna da se razvede i krene dalje nakon 20g braka. A danas su ona i muž toliko opet zaljubljeni i zrače da ih ljudi pitaju da li su tek prohodali.

Što će se promijeniti u tvom ljubavnom životu...

…čim počneš koristiti informacije i smjernice koje teško da ćeš čuti od svojih prijateljica i koje ti dajem u ovom fenomenalnom početnom programu.

I koje teško da ćeš čuti od svojih prijateljica!

  • Tvoj dragi ti odmah prilazi, opet je zainteresiran za tebe i inspiriran je truditi se se više oko tebe i vaše veze
  • Opet te zove bez nekog posebnog razloga, predlaže ti izlaske, iznenađuje te s večerom, izletom, plesom ….
  • Odmah se osjećaš bolje i opušteno jer ti se vraća samopouzdanje. I na miru se prepuštaš svom dragom, dišeš normalno i uživaš u životu.

U to sam sigurna jer dijelim s tobom u ovom programu važan dio mog genijalnog ljubavnog znanja i isprobane učinkovite alate kako bi ti se ponovno tvoj muškarac približio, davao ti pažnju i kako bi opet bili bliski.

I znam da, ako se ufuraš u sve što ti dajem i koristiš to predano, možeš zauvijek promijeniti na bolje svoju vezu, ali i svoj život.
Tako da ti tvoja veza bude sigurna luka od današnjeg užurbanog vanjskog svijeta. I da provodiš život pored svog dragog ispunjena i zadovoljna.

I zato, ne kalkuliraj i ne razmišljaj previše, nego samo kreni s programom. I znaj da  možeš opet osjetiti bliskost, povezanost i duboku ljubav sa svojim dragim. Jer ona nije nestala.

I čeka da joj pružiš šansu da opet zasja.

Grliiiiiimmmm…
Barbara

pogledaj dio programa

Pitanja koje mi žene postavljaju često ...

Apsolutno!

Sadržaj je foksuiran prvenstveno na potrebe žena koje su u vezi, ALI veliku korist imaju I žene koje su solo.

Jer iako trenutno nisi u vezi, to se može vrlo brzo promijeniti. I sve što dobiješ kroz ovaj program sigurno će ti dobro doći u tvom ljubavnom životu 😊.

Kužim da imaš svakodnevne I nesvakodnevne obaveze. I nema frke!

Jer ti je na raspolaganju snimka ovog programa zauvijek. I možeš ju gledati, vaditi bilješke I vraćati se na nju koliko god želiš. Ništa manje ne očekujem od tebe.

U biti gubiš puno s mojim online programom „Probudi njegov interes za tebe.“

I to je super!

Zašto?

Zato jer se prestaješ osjećati jadno, razočarano, žalosno i usamljeno. Zato jer bijes koji ti para tijelo nestaje i ova bol koja te sada slama jenjava svakog dana sve više.

Gubiš nepotrebne svađe koje se ponavljaju u nedogled, bez da se ista riješilo.

A gubiš i udaljavanje i hladonoću između vas dvoje. I njegovu nezaintersiranost za tebe.

A gubiš i onu napetu prazninu iako ste u istom dnevnom boravku u subotu navečer i gledate isti film.

Gubiš i onaj teški osjećaj da je njemu svejedno i da se osjećaš tako sama, a u vezi si.

Toliko toga možeš izgubiti s ovim nesvakidašnjim programom, ali najbolje ćeš se uvjeriti tako da to osjetiš i sama😊, kao i mojih 400+ klijentica do sada..

Tako da vjeruješ svom srcu. Ako ti ono govori da je ovaj program dobar početak transformacije tvog ljubavnog života jednom zauvijek, ne čekaj više ni minute. Zar nisi dosta već vremena provela na pokušaje I promašaje? I razočarenja!

Kreni slobodno, bez straha ili nepovjerenja.
Jer ni nebo nije granica za ono što znam da je moguće za tebe u ljubavi. I znam kako to možeš postići!

Jako me veseli da me to pitaš!

Jer vjerujem da svaka žena može imati beskrajnu pažnju I biti sretna u vezi, bez obzira na sadašnju situaciju I koliko već traje.

I zato, nema frke, ako želiš više!

Znam što nam je raditi I vodim te za ruku korak po korak, kroz moj dokazano učinkovit individualni coaching proces koji je do sada uspješno prošlo 100+ žena.

A u kojem te čeka svo moje ljubavno znanje I iskustvo od 20+ godina. A tu je I moja dragocjena podrška, ako ti zatreba!

I zato najbolje da na https://www.obnoviljubav.com/contact/ rezerviraš odmah svoj termin za jednu besplatnu, laganini, žensku Info kavicu koja te ne obvezuje ni na šta.

Klikni na link https://www.obnoviljubav.com/contact/ , odgovori na par jednostavnih pitanja da se maksimalno pripremim za naš razgovor I rezerviraj termin koji ti najviše odgovara.

I vidjet ćemo što se kod tebe događa, zašto je zapelo I što možemo napraviti da konačno dišeš slobodno u ljubavi.

Što su moje drage klijentice postigle u ljubavi…

Dobra odluka draga moja! I čestitam na odlučnosti da svoj ljubavni život digneš na viši nivo. Baš kako želiš i zaslužuješ. Upiši ime i e mail i za brzo ti stižu podaci kako program "Probudi njegov interes za tebe" postaje tvoj zauvijek.

 

    Ako u roku od 30 min ne dobiješ mail poslan s podrska@ObnoviLjubav.com i s naslovom "Još malo i program je tvoj!", molim te da pogledaš u Spam ili da se javiš na podrska@ObnoviLjubav.com. I sve ćemo srediti, ne brini!