Online Oaza –
Žene u Ljubavi

Pretvori osamljenost u bliskost

Pokazat ću ti kako da zračiš zadovoljstvom i uživaš solo ili u vezi koja te ispunjava emocionalno, fizički, intelektualno i duhovno.

(iako ti se sad to čini nemoguće)

Online program za rješavanje konflikta u vezama

Online Oaza –
Žene u Ljubavi

Pretvori osamljenost u bliskost

Pokazat ću ti kako da zračiš zadovoljstvom i uživaš solo ili u vezi koja te ispunjava emocionalno, fizički, intelektualno i duhovno.

(iako ti se sad to čini nemoguće)

Online program za rješavanje konflikta u vezama

Draga moja, vidim tvoje nevjerojatne kvalitete! Vidim tvoju snagu i nježnost. Vidim te kako se daješ cijela u vezi. I tvoje toplo srce koje nesebično daješ partneru.

Znam i da s lakoćom “pročitaš” osjećaje i raspoloženje drugih. Čak i kad ih oni nisu ni svjesni. A možda o sebi čuješ da si lojalna i čvrsta. Ali ti ionako znaš da si posložena.

Iskrena si i otvorena. S tobom je lako komunicirati i ljudi to vole kod tebe.

U vezi si samo ako je tvoj život radi toga još ljepši. Nikako zato jer ti treba partner da bi se osjećala zadovoljnom. Ili ti se više sviđa biti nezavisna i samostalna. Biti svoja.

Jaka si. I zato lako funkcioniraš super i sama. Prema svojim pravilima. Ne voliš da te netko “guši.

kritizirati

Osjećam tvoju želju za kvalitetnim muškarcem koji te razumije i podržava. S kojim provodiš život u sigurnoj i strastvenoj vezi u kojoj imaš sve što želiš. Vezu koja te ispunjava; emocionalno, fizički, intelektualno i duhovno.

Ali vidim i da ne provodiš život u takvoj vezi, iako bi žarko željela. I da je tvoje dosadašnje iskustvo s muškarcima izgradilo zid oko tvog srca. Bilo je tu bolnih razočarenja. Jer muškarci s kojima si imala ili imaš posla su zatvoreni, ne pokazuju emocije i često bježe od ozbiljne veze.

Ili su “dobrice” s kojima ti je tako dosadno da kad noću razmišljaš o svom ljubavnom životu ne znaš koja ti je varijanta manje prihvatljiva.

Od prvih ti je gladno srce jer ti ne daju pažnju koju tako želiš. A s dobricama ti je tako isprazno da imaš dojam da je sva radost i iskra života nestala.

Pa se pitaš:”Gdje su kvalitetni muškarci koji ne bježe od životnih situacija i otvorenog razgovora?” I gdje su oni koji nisu potrebiti do boli jer s takvima imaš dojam da si u vezi s djetetom, a ne s muškarcem.

Želiš li i ti ovakvo iskustvo u stvaranju nove ili pretvaranju sadašnje veze
u onu koja te ispunjava emocionalno, intelektualno, fizički i duhovno?

Pokazat ću ti kako…

Da od žene koja, zbog dosadašnjih ljubavnih razočarenja, ne vjeruje da je za nju moguća veza koja ju ispunjava na svim poljima, postaneš žena koja je sigurna u sebe. Koja zrači zadovoljstvom, bila u vezi ili ne.

Na taj te put vodim u mojoj jedinstvenoj Online Oazi ŽENE U LJUBAVI.

Jer koliko god mislimo da sve možemo same, neke situacije ipak prevazilaze naše mogućnosti bile toga svjesne ili ne. Željele si to priznati ili ne.
Ili nas je sram tražiti pomoć! Molim te da prihvatiš da tražiti pomoć, ako nešto ne znaš, nije sramota.

Na kraju krajeva, misliš da bi Novak Đokovoć postigao takve rezultate da je sve radio sam? Bez coacha? Bez tima koji stoji iza njega? Ja mislim da ne bi.

Duboko vjerujem da nitko ne može sve sam. I da se u timu postižu bolji rezultati. I to brže i jednostavnije.

I zato mi bude jako žao kada ponekad slušam od nekih žena da jedino same sebi mogu pomoći. I da im nitko ne treba.

Iako se mjesecima i godinama vrte u žačaranom krugu nezadovoljstva. Jer ne vide pravi uzrok problema u ljubavnom životu. I nisu do sada uspjele popraviti situaciju. Pa su i dalje ogorčene.

I zato ne mogu vidjeti da im je rješenje na dohvat ruke. Jer su zarobljene u svom krugu konstantnih nadanja – pokušaja – promašaja – još većih razočarenja.

Duboko vjerujem da svaka žena treba imati svog coacha i mjesto gdje se osjeća “kao kod kuće”.

Gdje možeš biti kakva jesi i ne bojiš se da će te netko krtizirati. Naročito ako znaš da si napravila glupost. Npr. izderala se na dragog, nisi progovorila, prešutjela mu kako se osjećaš, krivila ga…
Pa svi radimo gluposti. To znači biti čovjek od krvi i mesa!

Kad imaš dojam da ti se svijet raspada da znaš da će ti netko pomoći vidjeti da nije sve tako crno kako ti se čini. I da kreneš naprijed puna elana. 

I baš zato (i jer ne stižem pomoći svima individualno), je nakon nekoliko mjeseci sazrijevanja u mojoj glavi, nastalo ovo posebno i sigurno mjesto za tebe.

Ova Online Oaza je moja toliko velika ljubav da mi je malo i nelagodno priznati koliko sam uložila novaca i energije u konzultacije s vrhunskim, svjetskim mentorima. Tako da ti mogu na najbolji način prenijeti svoje dugogodišnje iskustvo i zanje o tome kako da stvoriš ljubavni život kakav želiš i kakav i zaslužuješ!

Znam šta sad misliš…

Ako si pomislila kako bi bilo super odmah se pridružiti mojoj Online Oazi, ali ti je teško vjerovati da žena ženi može biti podrška, skroz te razumijem. Pogotovo ako imaš loše iskustvo (kao i ja) od prije.  Jer ni Hitchcook se ne bi sjetio onoga što žene mogu prirediti jedna drugoj radi ljubomore i zavisti.

Ali, sigurna sam da imaš i prekrasna iskustva kada ti je podrška i pomoć žena bila neprocjenjivo dragocjena jer nema nam granice kada se udružimo.

Skroz te razumijem ako ti je prošlo kroz glavu kako ćeš Online Oazu ugurati u svoj natrpani raspored. Jedno znam sigurno. A to je da ćeš jedva čekati da se družimo jer ćeš odmah vidjeti napredak i osjećati se bolje.

Ako imaš otpor pričati o sebi i svojim osjećajima pred drugima to mi je skroz jasno. I odmah ti kažem da apsolutno ne moraš brinuti da će itko upirati prstom u tebe. Naša Online Oaza je sigurno mjesto gdje te nitko neće osuđivati ni kritizirati.

Online program za rješavanje konflikta u vezama

Misliš da ćeš sama posložiti sebe i svoju vezu? Odmah na to reagiram! Ajde budi brutalno iskrena prema samoj sebi. Da li bi čitala ovaj tekst da si mogla sama?

Koliko ti je do sada dugoročno pomoglo čitanje raznih članaka i knjiga? Rad na sebi i svojoj vezi je poput prištića na leđima. Ako, to je samo AKO ga i vidiš, ne možeš ga sama stisnuti. A ja vidim ono što ti ne možeš.

I nakon više od 10 g iskustva u radu sa ženama koje žele ljubav, znam što, kako i kada možeš napraviti da bi jednom zauvijek riješila svoj ljubavni problem. 

I ne, nije tvoj problem jedinstven, iako ti se tako čini. Jer za mene nema tog ljubavnog problema kojeg unatrag više od 10g nisam rješavala. Zato te razumijem što prolaziš u svakom trenutku i što trebaš poduzeti da kreneš naprijed. Tu sam za tebe!

Znam da su tu životne obaveze, ali isto tako znam da život juri bespovratnoAko ne sada, kada? Kada ćeš sama sebi doći na red?

Draga moja, itekako si vrijedna da uložiš u sebe, u svoju sreću u ljubavi i životu općenito.

Oaza nije za svakoga, ali JE ZA TEBE, ako…

Osjećaš da ti je dosta pokušavanja bez trajnog željenog rezultata i želiš stvoriti odnos u kojem uživaš biti i provoditi život. Odnos u kojem se osjećaš ispunjena emocionalno, fizički, intelektualno, duhovno.

 Svjesna si, koliko god se trudila, da ne možeš sve sama. I zato si otvorena i spremna na ljubavnu navigaciju s moje strane. Jer nekad sam bila na tvom mjestu i razumijem kako se osjećaš svake minute. I jako dobro znam što ti je potrebno da stvoriš svoju ljubavnu sreću. Do tebe je da kreneš. Tvoje ljubavno i životno zadovoljstvo je u tvojim rukama!

Želiš upoznati bolje sebe kako bi riješila misterij zašto ti se stalno ponavlja isto, iako si rekla sama sebi: “Nikada više!” Jer tvoj život je rezultat tvog načina razmišljanja (nesvjesnog prvenstveno) i tvojih poteza. Već si se dovoljno puta opekla. I možeš si priznati da ti nisu sve odluke bile top učinkovite! I zato to želiš jednom zauvijek promijeniti i konačno živjeti svoju ljubavnu sreću.

... kako bi samo drugačije rekla, da sam znala prije mjesec dana ovo...

Svakako Oaza NIJE za tebe, ako…

 Već radiš sama na sebi (pratiš neke coacheve, čitaš knjige, članke, slušaš razna predavanja) i glupo ti je da trošiš novce (kojih ionako nemaš dovoljno za sve) na nešto što možeš sama. Rezultati koje postižeš ti najbolje pokazuju da li je točno da možeš sama. Ili se vrtiš u krug s minimalnim pomacima koji su daleko od onoga što želiš postići. Ti najbolje znaš, zar ne?

Misliš da je tvoja sudbina da nemaš sreće u ljubavi. Zato jer ti se stalno dešavaju ista ljubavna razočarenja mada si već sto puta pokušala sve što si znala. I zato si zaključila da nemaš više što raditi na sebi jer ionako ne možeš ništa postići. I ništa ti ne znači da “tvoje” sve što si znala ne znači da nema učinkovitog rješenja. I da ga ja imam!

Ili su ti drugi krivi za tvoje ljubavno nezadovoljstvo. I nema teorije da pogledaš u sebe i priznaš si da i ti u tome značajno sudjeluješ

I dalje se želiš jadat friendici kako je On grozan ili dobiti njenu podršku kako su svi muškarci isti…

Smatraš da se dovoljno poznaješ. I da znaš sve o tome kako zdrave veze funkcioniraju. I nemaš potrebu nadograditi svoje znanje s rezultatima najnovijih zannstvenih istraživanja o muško – ženskim odnosima. Samo da znaš, unatrag par godina situacija se značajno promijenila jer se mijenja i stil života. Tako da nekadašnja uloga žene i muškarca u vezi odavno radi veliki kaos među partnerima. I oboje su zbunjeni i nezadovoljni, a ne znaju točno radi čega. Jer treba znati danas uskladiti osnovne potrebe žene i muškarca u vezi s modernim i užurbanim načinom života.

Ne želiš saznati učinkovit način komunikacije s partnerom koji gradi bliskost među vama i brzo rješava sve nesuglasice

Ne želiš upoznati sebe u potpunosti i maknuti svog ljubavnog sabotera koji ti ruši mogućnost sreće u ljubavi. Radije se i dalje duriš, vičeš, lupaš vratima, povlačiš se u sebe, inatiš, izbjegavaš vezu, trošiš novce na krpice, radiš non-stop… Baš voliš patiti i biti u ulozi žrtve.

Kako izgleda biti u Online Oazi – ŽENE U LJUBAVI?

Boravimo u našoj ekskluzivnoj i tajnoj FB grupi gdje:

2 x tjedno sam tu za tebe kada uživo ili pismeno odgovaram na bilo koje tvoje pitanje. Možeš me npr. pitati što napraviti kad imaš nedoumice oko situacije s dragim ili sama sa sobom. Ili kada ti na pamet padne bilo kakvo pitanje vezano za ljubavne odnose.
A ako ne stigneš sve pohvatati ne brini jer ti je na raspolaganju snimka s točno naznačenim vremenom kada je koje pitanje postavljeno. Tako možeš poslušati i odgovore na pitanja drugih žena koje se možda nisi sjetila postaviti, a mogu ti pomoći.

uz odgovore na tvoja pitanja dobiješ od mene i mini coaching. I tako počinješ na ono što te muči gledati na drugi način. Vidiš da itekako imaš moć za promjenu u svojim rukama. I spontano dolazi do promjene stavova, načina razmišljanja i ponašanja koji ti odavno ne služe. I kojih nisi bila ni svjesna.
Nakon mini coachinga sa mnom odmah se osjećaš lakše i bolje. S novom enegijom i snažnom motivacijom nastavljaš naprijed prema stvaranju sigurne veze u kojoj ti je lijepo provoditi život.

čim nam se pridružiš čeka te Start paket – kratka serija 15 minutnih video lekcija. Kroz njih dobivaš osnove o harmoničnim vezama. O tome ćemo, naravno, kao i o drugim temama vezano za ljubav govoriti više u Oazi.

1 x mjesečno držim kratki webinar (predavanje online) o specifičnoj temi važnoj za stvaranje snažne veze koja te ispunjava baš onako kako ti želiš. Nema frke, ako ne stigneš biti prisutna jer te snimka čeka.

1 x tjedno imamo Tjedni Korak Naprijed coaching radionicu. Tu te vodim i usmjeravam kako bi napredovala do svog cilja brzinom munje

kako nas žene puno toga zanima i volimo biti lijepe, pozivat ću u goste svoje drage kolegice. One će te uputiti u tajne lijepog izgleda iznutra i izvana i moći ćeš ih pitat što god želiš kako bi postala žena koja zrači zadovoljstvom

i još korisnih, zanimljivih i jednostavnih aktivnosti koje su za sada iznenađenje

Budi Žena u Ljubavi, pridruži nam se!

Ako osjećaš u svom srcu da je Oaza ono što trebaš i što ti je falilo, ne čekaj ni minute više.

Pridruži nam se odmah.

Samo par klikova te dijeli od mog vodstva na tvom putu rađanja sreće u ljubavi. I od razumijevanja i podrške žena poput tebe. Tako da više nisi sama.

Ako ti što god si pokušavala do sada nije dalo željeni rezultat, postani već danas članica Online Oaze – Žene u Ljubavi.

Ne gubi više ni dana na pokušaje koji ti ne donose ono što želiš i zaslužuješ u ljubavi.

Na raspolaganju su ti 3 opcije:

1. Žena u Ljubavi

577 kn

mjesečno

2. Žena u Ljubavi – paket od 3 mjeseca

1.447 kn

S opcijom uzimanja paketa od tri mjeseca, štediš iznos od 284 kn (pola mjeseca), a dobivaš istu kvalitetu u Oazi.

3. VIP Žena u Ljubavi

1.700 kn

Mjesečno

Uz sve navedene usluge boravka u Oazi dobivaš i 2 x 40 min. coachinga sa mnom.*

Prijava u online oazu Žene u Ljubavi