fbpx

Kako su muškarci češće zatvoreni i rezervirani po pitanju emocija, žene znaju imati problem “pročitati” je li njihovom muškarcu stalo do njih.

Umjesto ispitivanja poput: “Da li me voliš”, nazivanja raznih brojeva gdje će osoba s druge strane odgonetnuti da li te partner voli, skrati si muke prateći da li tvoj muškarac primjenjuje sljedeće u odnosu na tebe i time ti iskazuje ljubav.

Sluša te

Ne zna se je li vještina slušanja važnija na prvom spoju ili nakon 15 godina veze. Muškarac koji sluša i najmanje detalje iz tvog života i pokazuje ti sa svojim ponašanjem da ih je zapamtio iskazuje da te cijeni i voli.

Brine o tebi

Naravno da nisi nesposobna za život, ali kada ti partner donese kavu u krevet, popravi bojler, zaštiti te od predstojeće opasnosti… pokazuje ti na iskonski muški način da si mu bitna. Kada mu je važno da si zaštićena i zbrinuta to je jasan pokazatelj njegovih osjećaja prema tebi. Ako pokažeš koliko to cijeniš, neće biti sretnijeg muškarca od njega.

Ako ste na početku veze, često si dio njegovih dugoročnih planova
“Vidjet ćeš o čemu ti pričam kada odemo na godišnji zajedno”, ili izjava poput “Hoćeš li sa mnom na vjenčanje prijatelja koje je za 7 mjeseci” nedvojbeno govori da te vidi pored sebe u životu.

Upoznaje te s dragim mu osobama

Muškarac s kojim si već neko vrijeme u vezi, a koji te ne želi upoznati sa svojom obitelji teško da ima plemenite emocije prema tebi i još teže da te vidi dugoročno uz sebe.
S druge strane, ako te s ponosom upoznaje sa svojom obitelji i prijateljima, izlazite zajedno van i predstavlja te kao svoju djevojku, dragu ili ljubav (titula prijateljica ili oslovljavanje s imenom se ne računa!), njegove emocije prema tebi su jake.

Verbalno daje do znanja da te voli

“Volim te” (isključivo!) u kom¬binaciji s ponašanjem koje takvu izjavu podržava govori o tome da te muškarac iskreno, duboko voli i da želi da si pored njega u životu.
Unatoč želji nikako ti ne polazi za rukom biti sretna u zdravoj, trajnoj vezi punoj strasti, podrške i razumijevanja?

Rezerviraj još danas svoj termin za Info Razgovor za Obnavljanje Ljubavi i doznaj što možemo zajedno promijeniti da budeš u vezi kakvu želiš i zaslužuješ.
Ne dozvoli da prođe još jedan dan, tjedan ili mjesec u nepotrebnom osjećaju usamljenosti, nevoljenosti i nezadovolsjtva jer ne mora ti više biti tako. Rješenje postoji!
Javi se još danas za Info Razgovor za Obnavljanje Ljubavi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *