fbpx

8 signala da se vaša veza i ljubav mogu spasiti

Udaljili ste se od partnera s kojim dijelite život? Budite se s grčem u želucu jer niste mogli zamisliti da će odnos između vas postati tako hladan i bolan?

Pitate se je li moguće vratiti ljubav koju ste vas dvoje osjećali na početku? Bojite se da vaša veza više nema smisla i da joj se nazire kraj? Dio vas se ipak nada da ljubav nije posve izgubljena…

Upravo ta nada vas je dovela do ovog teksta. Pročitajte i razmislite. Odlučite želite li se potruditi još jednom ili želite otići…

Teška razočarenja, pogubne izdajave i ponašanja koja neopisivo bole,.. Ako obratite pažnju primjetit ćete nevidljive signale. Dat će vam do znanja da vi i vaš partner možete obnoviti ljubav.

Dovoljan je jedan da razmislite želite li svojoj vezi dati šanju. Ima smisla. Poradite na problemima koje imate.

 

1. Obraćanje pažnje

Sve dok jedan partner govori, a drugi sluša postoji i dalje posvećenost jedno prema drugome.

2. Suosjećanje

Ukoliko se jedna strana emocionalno slomi i npr. rasplače, a druga reagira gestom ili izrazom lica jer teško da će u ozračju narušene veze reći neku lijepu riječ.

3. Humor

Unatoč teškim riječima i konfliktima, neuvažavanju i neslušanju odjednom se desi nešto da se oboje nasmijete.

4. Crvena zona

Oboje znate granice do kojih možete ići s partnerom i ne prelazite ih.

5. Držanje pravca

Rješavate jednu po jednu temu i ne gubite se u moru optužbi, okrivljavanja i šaranja s jednog problema na drugi.

6. Poštovanje

Bez obzira na težinu među vama ne koristite riječi koje omalovažavaju partnera kao osobu. Tako pokazujete da još uvijek vidite i dobro u njemu.

7. Prihvaćanje odgovornosti

Upiranje prstom u partnera i ne vidjeti svoju zaslugu zašto je veza narušena govori o igri moći. Za tango uvijek treba dvoje.

8. “Vibra”

Stratvena svađa i napetost bolja je od „mrtve“ ravnodušnosti . Ta energija može se iskoristili za obnavljanje ljubavi.

Bez obzira na to koliko se osjećate bespomoćno i niste sigurni da možete spasiti svoju vezu, moje iskustvo u radu s klijentima govori drugačije. Možete opet osjećati povezanost i bliskost. Jedan je uvjet! Odmah se ulovite ozbiljnog rada na sebi i svojoj vezi. Vi to možete! Udahnite svojoj vezi novi život! Ovnovite ljubav! Doznajte kako!