fbpx

Kako iskoristiti koronavirus za bolji seks?

Smjestio nas je koronavirus u svoje domove kako bismo usporili širenje ove vrlo zarazne nove bolesti.  Je kako je pa ajdmo iskoristiti najbolje moguće ovo neplanirano slobodno vrijeme.

Što kažete na više vremena za seks s partnerom? Tijekom coaching razgovora gotovo da nema klijentice ili klijenta koji mi se ne žali da mu fali seks.

Evo prilike!

Naročito za zaposlene parove koji su dugo zajedno i kojima je seks mršav i otužan već dugo, dugo, dugo.

Ovo je jedinstvena prilika da ste zajedno i da se opet povežete. Da budete sretniji jedno pored drugoga, onako, kao nekada.

Daaaa, naravno da imate i kućanske obaveze. Rublje treba oprati, ručak treba skuhati. Treba i neki e- mial poslati.

Znam da su tu i djeca kojoj treba pomoći oko on line nastave.  Naravno da brinete i za vremešne roditelje, susjede, prijatelje.

Jasno mi je da vas posebno brine i kako dalje financijski jer, ako ne dobijete plaću ne znate kako izgurati više od 2 mjeseca. Pitate se i da li nastaviit sa svojom firmom ili ne?

Sve je to izazovno i puno neizvjesnosti. Ali ono na što možete utjecati je da možete odvojiti vrijeme jedno za drugo.

Fizička bliskost s partnerom pomaže prevladati stres i odličan je način za odmor od svakodnevice.

Zašto?

Zato što ste tijekom seksa isključeni od svega i fokusirani na ono što partner radi vama i što vi radite njemu. Fokus vam je na ovdje i sada. Ostatak svijeta i briga, za vas, taj tren ne postoji.

Samo ste vi i partner, a to zlata vrijedi jer kada se vratite u svakodnevicu osjećate bliskost s partnerom. Staloženiji ste emocionalno, a fiziološki procesi tijekom seksa imaju višetruke benefite za vaš organizam.

Imate vremena ovih dana na pretek. Razmislite kako biste mogli još više uživati u seksu.

Kako iskoristiti koronavirus za bolji seks?

Dok uživate tijekom seksa, ne žurite, uživajte maksimalno i neka spontano traje koliko traje.  Sad je prilika, kada nema vremenskog presinga i obaveza koje seks stavljaju na zadnje mjesto.

Prilagodimo se situaciji i iskoristimo najbolje iz nje. Jedna od mogućnosti je i investiranje u svoj seksualni život.

Jer fenomenalan seks nije slučajnost.  A benefiti koje seks pruža, poput bliskosti, povezanosti, strasti i psiho-fizičke harmonizacije su neprocjenjivi.

Za vašu sretnu vezu!

Barbara