fbpx

Politika privatnosti
Zadnje osvježeno: On 29-02-2024
Na snazi od 29-02-2024

Ova Pravila o privatnosti opisuju politike tvrtke Obnovi Ljubav j.d.o.o., Meštrovićeva 20, Rijeka, Primorsko-goranska 51000, Hrvatska, email: barbara@obnoviljubav.com, telefon: +385951810970 na kolekciji, korištenje i otkrivanje vaših podataka koje prikupljamo kada koristite našu web stranicu ( https://www.obnoviljubav.com ). (usluga"). Pristupom ili korištenjem the Usluga, pristajete na prikupljanje, korištenje i otkrivanje vaših podataka u skladu s ovim Politika privatnosti. Ukoliko ne pristanete na isto, nemojte pristupati niti koristiti uslugu.

Ovu Politiku privatnosti možemo izmijeniti u bilo kojem trenutku bez prthodne obavijesti za vas i objavit ćemo revidirano Politika privatnosti na usluzi. Revidirana Politika će stupiti na snagu 180 dana od dana kada je revidirana Politika je objavljena u Usluzi i vaš nastavak pristupa ili korištenja usluge nakon tog vremena će predstavljati vaše prihvaćanje revidiranih Pravila privatnosti Politika. Stoga vam preporučamo da povremeno pregledajte ovu stranicu.

 1. Kako koristimo vaše podatke:

  Koristit ćemo podatke koje prikupimo o vama u sljedeće svrhe:

  1. Marketing/Promocija
  2. Informacije o administraciji

  Ako želimo koristiti vaše podatke za bilo koje druge svrhu, pitat ćemo Vas za suglasnost i volju koristiti vaše podatke samo kada ih primite pristanak i tada, samo u svrhu(e) za koji daju privolu osim ako se to od nas ne traži inače po zakonu.

 2. Kako dijelimo vaše podatke:

  Nećemo prenositi vaše osobne podatke bilo kojoj trećoj strani bez traženja vašeg pristanka, osim u ograničenim okolnostima kako je opisano ispod:

  1. Oglasna usluga
  2. Analitika

  Zahtijevamo da takve treće strane koriste osobne podatke prenosimo samo njima u svrhu za koju je prenesena i ne zadržavati ga dulje nego što je potrebno ispunjavanje navedene svrhe.

  Također možemo otkriti vaše osobne podatke za sljedeće: (1) u skladu s primjenjivim zakon, propis, sudski nalog ili drugi zakon postupak; (2) za provedbu vaših ugovora s nama, uključujući ovu Politiku privatnosti; ili (3) odgovoriti na tvrdnje koje vaša upotreba Usluge krši sva prava trećih strana. Ako Servis ili naš tvrtka spojena ili stečena s drugom tvrtke, vaši će podaci biti jedan od imovine koja se prenosi na novog vlasnika.

 3. Vaša prava:

  Ovisno o zakonu koji se primjenjuje, imate pravo na pristup i ispravljanje ili brisanje vašeg osobne podatke ili dobiti kopiju svojih osobnih podataka podataka, ograničiti ili prigovoriti aktivnom obrada Vaših podataka, zatražite od nas dijeljenje (port) svoje osobne podatke drugom subjektu, povući svaki pristanak koji ste nam dali obrađivati vaše podatke, pravo na podnošenje prigovora sa zakonskim ovlastima i takvim drugim pravima što može biti relevantno prema primjenjivim zakonima. Da iskoristite ova prava, možete nam pisati na barbara@obnoviljubav.com. Mi ćemo odgovoriti na vaše zahtjev u skladu s važećim zakonom.

  Možete se isključiti iz izravnog marketinga komunikacije ili profiliranje koje provodimo za u marketinške svrhe tako što ćete nam pisati na barbara@obnoviljubav.com.

  Imajte na umu da ako nam ne dopustite prikupljanje ili obrađivati tražene osobne podatke ili povući privolu za obradu istog za potrebne svrhe, možda nećete moći pristupiti ili koristiti usluge za koje su vaši podaci je tražen.

 4. Kolačići itd.

  Da biste saznali više o tome kako ih koristimo i vaše izbore u vezi s tim praćenjem tehnologije, pogledajte našu politiku kolačića.

 5. Sigurnost:

  Sigurnost vaših podataka je važna za nas i koristit ćemo razumne sigurnosne mjere kako biste spriječili gubitak, zlouporabu ili neovlašteno izmjena vaših podataka pod našim kontrolirati. Međutim, s obzirom na inherentne rizike, mi ne može jamčiti apsolutnu sigurnost i posljedično, ne možemo osigurati ili jamčiti sigurnost svih informacija koje nam prenesete i to činite na vlastitu odgovornost.

 6. Načini za žalbe/zaštitu podataka:

  Ako imate bilo kakvih pitanja ili nedoumica u vezi s obrada Vaših podataka koji su dostupni kod nas možete poslati e-poruku našem službeniku za žalbe na Obnovi Ljubav j.d.o.o., Meštrovićeva 20, Rijeka, email: barbara@obnoviljubav.com. Riješit ćemo vaše nedoumice u skladu s primjenjivim zakonom.

Politika privatnosti generirana s CookieYes.