fbpx

Personalizirani intenzivni VIP coaching sa mnom

za transformaciju tvog ljubavnog života

Tvojim ljubavnim problemima pristupam kao da su moji...

...jer sam na svojoj koži davno osjetila koliko, nas žene, izazovi u ljubavi mogu iscrpljivati i isisavati nam životnu radost i energiju.

I zato ti, na osnovu svega što je pomoglo meni kada sam bila na tvom mjestu, pomažem da se brzo osjećaš bolje i sigurnije u sebe, i da konačno staneš na kraj onome što te muči u ljubavi.

Kako ti pomažem?

Prvo analiziram detaljno tvoju trenutnu ljubavnu situaciju i procjenjujem što te unutar tebe sabotira da budeš sretna i ispunjena u vezi; od nesvjesnih uvjerenja, načina razmišljanja, ponašanja…

A onda ti omogućavam da se pokreneš s mrtve točke i odmah osjetiš olakšanje tako što, na osnovu tvojih potreba i želja, definiram korake za rješavanje ljubavnih problema koji te muče, kako bi se u vezi osjećala na miru i zadovoljna.

I odmah da ti kažem da sve o čemu pričamo ostaje između tebe i mene

Tako da mi bez ustručavanja možeš reći sve što ti već dugo leži na srcu.

Ali, ionako ćeš osjetiti i sama da ne moraš paziti što i koliko mi kažeš, jer ćeš vidjeti da nisi jedina s izazovima u ljubavi, zato što ću ti reći sve o mojim silnim pokušajima i promašajima, do konačnog uspjeha i mira u odnosu s muškarcem kojeg volim.  

I baš zato jer sam bila nekad na tvom mjestu pa te razumijem, bez ikakve osude ili zgražavanja slušam te pozorno, i odgovaram ti detaljno i bez cenzure na sva pitanja koja ti se pojave tijekom našeg rada, kao i na ona koja imaš od prije.

Zašto ovakav način rada sa mnom?

Ono što je dragocjeno kod personaliziranog načina rada sa mnom je da ne moraš više gubiti vrijeme na razne pokušaje, promašaje, a bome i  razočarenja, ne bi li se situacija između tebe i partnera popravila, jer ja sam to odavno odradila umjesto tebe.   

I investirala sam pri tom, u edukaciju i istraživanja o tome kako funkcioniraju zdravi romantični odnosi, i što raditi u vezi, a što ne nikada, iznos za jedan solidan novi auto.

I zato ti danas možeš brže i lakše doći do željenog rezultata u ljubavi, jer ti je na raspolaganju:

 • svo moje znanje o zdravim i sretnim vezama, koje kontinuirano upijam već više od 20g.
 • svi koraci emocionalne transformacije kroz koju sam prošla, tako da je danas moj odnos s muškarcem, kojeg cijenim i do kojeg mi je stalo, bolji nego ikad
 • više od 10g iskustva u radu s više od 400 zadovoljnih klijentica, koje sam vodila da svoj narušeni odnos s partnerom pretvore u sretnu i zdravu vezu. A ako su neke od njih vidjele da to ipak nije moguće, krenule su dalje sigurne u sebe i bez žaljenja.

I još je nešto korisno u radu sa mnom

Imam dar da brzo i laserski precizno otkrijem pravi uzrok problema koji klijentica ima u ljubavi. I da na osnovu toga za nju osmislim personalizirano rješenje, kroz korake koje je jednostavno primjeniti u svakodnevnom životu.

Jer često problem radi kojeg mi se žena obrati za pomoć, jer ga ne uspijeva riješiti sama, nije pravi uzrok trzavica u vezi, već posljedica. Tako da žene znaju trošiti vrijeme i energiju na popravljanje veze, a ne postignu željeni rezultat, jer ne „gađaju“ u pravo mjesto. I onda zaključuju da njihovoj vezi nema spasa.

I baš zato, često čujem od svojih klijentica da su, u radu sa mnom, postigle one pozitivne promjene za koje nisu više vjerovale da ih je moguće postići; od ponovnog zbližavanja i komuniciranja s partnerom bez neprestanih svađa, do spašavanja braka s ruba razvoda i strastvenog vođenja ljubavi, nakon više mjeseci pa i godina. O da, i to je moguće!

Za koga je personalizirni VIP Coaching?

Veliku korist od ovog individualnog rada sa mnom ima žena koja je, makar samo kroz besplatne materijale, već radila na sebi.    

I koja je spremna čuti ne baš uvijek ugodnu istinu, i želi da joj laserski duboko i precizno sugeriram što i kako može odmah početi mijenjati (prvenstveno kod sebe), kako bi postigla promjene koje želi i bila dobro sa sobom i zadovoljna s ljubavnim životom.

Kako točno ide proces?

PRIJE NAŠEG SUSRETA

Ispunjavanje i analiza upitnika

Tvoj prvi korak je ispuniti dijagnostički upitnik (samoprocjena), koji mi pomaže da te bolje upoznam i da procijenim da li možemo raditi zajedno na rješavanju tvog izazova u ljubavi. Istovremeno pomaže i tebi da pogledaš u sebe i dođeš do nekih novih spoznaja o tvom ljubavnom životu.

Također, u ovom upitniku možeš mi napisati i svoje potrebe i želje tj. na čemu želiš da radimo. 

Napomena: vrlo je važno da si uzmeš dovoljno vremena i da si na miru, kako bi mi detaljno odgovorila na sva pitanja. Tako da se mogu dobro upoznati s tvojom situacijom.

Uplata

Nakon što pogledam tvoje odgovore i zaključim da ti mogu pomoći, dogovorit ćemo kratki razgovor. Cilj nam je da vidimo da li odgovaramo jedna drugoj za ovaj izuzetno intimni rad. I ako smo obje ZA, poslat ću ti podatke za uplatu.

Moja detaljna priprema za tebe (i tvoja)

Nakon evidentirane uplate, na osnovu dubinske analize tvojih odgovora, pripremam ti personalizirani sadržaj za VIP Coaching, koji se sastoji od:

 • sadržaja i plana rada za naš susret
 • i plana akcije tj, tvojih praktičnih koraka nakon našeg susreta.


Posebno obraćam pažnju na one bitne segmente za zdravu vezu, gdje vidim da imaš najviše prostora za poboljšanje i rast. Kao i na područja gdje ti ide dobro, ali imaš priliku da bude još bolje, za veće zadovoljstvo u vezi.

Ne brini ako ti se sada čini da ima puno toga. Sve ću ti, korak po korak, objasniti tijekom našeg rada.

I da, dok se ja pripremam za tebe, i ti se pripremaš za naš susret. Jer ti šaljem personalizirane materijale za „zagrijavanje,“ kako bi imala maksimalnu korist od našeg rada.

Znam da će ti se, dok ih budeš prolazila, pojaviti neka nova pitanja, pa predlažem da ih zapišeš. A ja ću ti direktno i detaljno odgovoriti na njih kada se vidimo.

TIJEKOM NAŠEG SUSRETA

VIP coaching za transformaciju ljubavnog života

Nakon što, na nekom ugodnom mjestu na opatijskom području, koje smo ranije dogovorile, prvo malo „pominglamo“ uz kavicu, sljedeća 3,5 sata (s kratkim pauzama, ako ih zatrebaš, koje ne “kradu” vrijeme našeg rada) fokus prebacujemo na tvoje izazove u ljubavi.

Proć ćemo detaljno sve ljubavne teme, koje sam pripremila za tebe tj. za naš susret. A objasnit ću ti i zašto je personalizirani plan akcije, koji ti sugeriram nakon našeg rada, pametan izbor za tebe s obzirom na situaciju u kojoj se nalaziš i što želiš postići.

Više od 10 g iskustva u radu s klijenticama pokazalo mi je da ovakav način rada funkcionira vrlo uspješno jer:

 • ti uživo mogu odmah odgovoriti na sva tvoja pitanja
 • ću ti pojasniti što te do sada sabotiralo u ljubavi, i kako tome možeš konačno stati na kraj
 • Napomena: možemo raditi i online, ako ti to više odgovara.

Laganini time

Nakon što završimo s radnim dijelom, opustit ćemo se uz fini ručak s božanstvenim desertom. Zaslužile smo to, zar ne?

Napomena: ne odnosi se na online rad.

FOLLOW UP

Iz mog osobnog, i iz iskustva u radu s klijenticama znam da, kad u svakodnevnom životu počnemo koristiti novo znanje i razvijati nove vještine, može doći do zbunjenosti i nesigurnosti pa ne znamo kako naprijed.

I zato sam i nakon našeg susreta tu za tebe. Ako osjetiš da si zapela i potrebna ti je moja pomoć, ili želiš podijeliti sa mnom sreću radi pozitivnih promjena koje su ti se počele događati u vezi i životu općenito, možeš mi se, unutar dva tjedna od našeg rada, javiti za Follow Up coaching od 30 min.

A ako i nakon toga budeš imala potrebu za coaching razgovorima sa mnom, možemo dogovoriti dodatne termine.

Što su sve postigle moje drage klijentice tijekom našeg rada

Play Video

Smanjila se distanca među nama, važniji smo si jedno drugome i nismo si usput više. Moj muž ima više strpljenja sa mnom, želi provoditi više vremena sa mnom, i smijemo se kao nekada.

D.H. (58), Pula

Više obraćamo pažnju jedan na drugoga, više se slušamo i manje se kritiziramo. Sada imamo dublje i duže razgovore i osjećam da me više cijeni i poštuje. I to mi je baš odličan osjećaj.Sretna sam i zadovoljna i opet se smijem.

D.K. (47), Rijeka

Što postižeš na kraju našeg rada?

Osjećaš olakšanje i sigurnija si u sebe jer:

 • razumiješ zašto si se našla u ljubavnoj situaciji u kojoj jesi
 • konačno vidiš svijetlo na kraju tunela jer znaš koji su ti sljedeći praktični koraci za popravljanje veze i ljubavni život kakav želiš
 • znaš, ako se opet naruši odnos između tebe i partnera (jer dogodi se život), što možeš odmah poduzeti kako bi se veza vratila na pravi put
 • si postala svjesna u kojoj mjeri je kvaliteta tvog ljubavnog života, u stvari, u tvojim rukama, i to i koristiš

Da ponovimo što sve dobivaš:

 • Detaljni upitnik (samoprocjena) za prepoznavanje područja koja ti sabotiraju sreću u ljubavi i gdje sve imaš prostora za rast
 • Materijali za „zagrijavanje“– prije našeg susreta

 • 3,5 sata (s pauzama) coaching razgovora, koji je u potpunosti prilagođenog tvojoj ljubavnoj situaciji, potrebama i željama

 • Moju sto postotnu pažnju i fokus na tebe i odgovore na sva tvoja pitanja

 • Personalizirani plan akcije za dalje, s jednostavnim i praktičnim koracima u svakodnevnom životu

 • Follow up coaching u trajanju do 30min, unutar 15 dana

Redovna cijena = 1.200 EUR

Promotivna cijena povodom moje 10-te godine u love coachingu = 800 Eur

Do 31.12.24.

Ako te sada „nešto“ vuče da mi se javiš, klikni odmah ovdje i ispuni upitnik.

I ukoliko vidim da ti mogu pomoći, dogovorit ćemo neobvezujući razgovor od cca 15 min, tijekom kojeg ćemo obje vidjeti da li si pašemo za ovaj izuzetno intimni VIP coaching rad.

Sve ok i ako vidimo da nismo match. Svakako ostajemo u prijateljskom kontaktu i dalje.

Veselim se već sada svemu što možemo napraviti zajedno za rješavanje tvojih ljubavnih problema i za tvoje veće zadovoljstvo ljubavnim životom.

Grlimm … Barbara